Marketing Stagiaire Juliette – Blog #3

13 November, 2018

Het weekend van 3 en 4 november heb ik als marketingstagiaire van Darmand Group mogen helpen tijdens het Permanent Make Up World Conference in Amsterdam. Dit was een hele leuke ervaring!! Ik ga jullie nu vertellen hoe dit weekend verlopen is.

 

Vrijdag 2 november was het zo ver! Om 9:00 uur ben ik samen met collega Marianne met de trein vanuit Venlo naar Amsterdam gereisd. Marianne werkt voor het merk Nouveau Contour. Ze geeft onder andere lessen permanente make-up. Vanuit station Amsterdam centraal zijn we met de taxi naar het Leonardo hotel gereisd. We hebben ingecheckt in het Leonardo hotel en zijn daarna naar het Mariott hotel gegaan om daar alvast wat dingen voor te bereiden en ruimtes klaar te zetten voor de dag erna. Rond 18:30 uur ben ik met een aantal collega’s naar het Leonardo hotel gegaan om daar lekker iets te eten. Na het eten zijn Marianne en ik naar onze kamer gegaan. We wilde namelijk fit zijn voor de dag erna.

 

Zaterdag 3 november ging om 06:00 uur de wekker. We hebben ons opgefrist en aangekleed en zijn toen met onze collega’s gaan ontbijten. Na het ontbijt zijn we om 07:30 uur naar het Mariott hotel gegaan. Het was mijn taak om de modellen voor de demonstraties die deze dag gegeven werden te ontvangen. De demonstraties werden op verschillende tijdstippen gegeven. Ik moest de modellen bij de balie van het hotel opvangen en begeleiden naar de ruimte waar collega’s de modellen zouden voorbereiden voor de demonstratie. Tussendoor heb ik mijn collega’s waar nodig geassisteerd.

 

Rond 17:30 uur ben ik met een aantal collega’s naar het Leonardo hotel gegaan om me op te frissen en klaar te maken voor het gala diner. Om 19:00 uur waren we weer in het Mariott hotel. Ik heb geassisteerd bij het maken van foto’s van de mensen die aanwezig waren op het gala diner. Er was een speciale fotowand gemaakt waar iedereen gefotografeerd konden worden. Uiteraard ben ik zelf met mijn collega’s van de marketingafdeling ook even op de foto gegaan :-)! Rond 20:00 uur begon het galadiner. De gasten van het gala diner werden verdeeld over verschillende tafels. Samen met collega Denise was ik ingedeeld bij de tafel waar de collega’s uit Orlando zaten. Darmand Group heeft namelijk in Orlando ook een hoofdkantoor van Dermatude en Nouveau. Met deze collega’s heb ik tijdens het diner gezellig gekletst.

 

Na het tussengerecht was het tijd voor de prijsuitreiking van het ‘Signature Brow Championship’. Armand reikte de prijzen uit. Het was erg leuk dat dit tijdens het diner uitgereikt werd. Na dit lekkere diner was het tijd om de dansvloer te betreden. Samen met mijn collega’s heb ik een lekker glaasje wijn gedronken en gedanst op de leuke muziek die de liveband speelde. Het was leuk om tijd met mijn collega’s door te brengen. Rond 00:30 uur ben ik naar mijn hotelkamer gegaan waar Marianne op het moment dat ik op de kamer arriveerde al in bed lag. Ik heb me snel op de badkamer opgefrist en ben daarna gaan slapen.

 

De dag later, zondag 4 september ging de wekker om 07:00 uur. Marianne en ik hebben ons opgefrist en zijn toen naar beneden gegaan voor het ontbijt. Tijdens het ontbijt hebben we gezellig met onze collega’s nagepraat over het geslaagde galadiner. Na het ontbijt zijn we met zijn allen naar het Mariott hotel gegaan. Ook deze dag was het mijn taak om de modellen te ontvangen. Daarnaast heb ik mijn collega’s weer geholpen met hun taken waar nodig. In de pauze was er gezorgd voor een lekker lunchbuffet. De zondag verliep net als de zaterdag erg soepel. Het was heel leuk om dit congres mee te mogen maken.

 

Deze stage bij Darmand Group is veel meer dan alleen maar achter het bureau! Dit weekend heb ik veel leuke dingen gezien en geleerd. Wat ik het allerleukste vond is dat ik tijdens dit weekend in contact ben gekomen met mensen uit verschillende landen die allemaal de zelfde passie hebben: permanente make-up!

 

Lijkt het je ook leuk om stage te lopen bij Darmand Group op de marketing of sales afdeling? Neem dan contact met ons op!