Marketing Stagiaire Juliette – Blog #2

23 October, 2018

Leuk dat je (weer) kijkt op mijn blog :-)! In Blog #1 heb ik verteld over de eerste stageweken die ik achter de rug heb bij Darmand Group. Het waren leuke en vooral leerzame eerste weken. De afgelopen weken heb ik weer veel leuke taken mogen uitvoeren en mogen mee kijken bij activiteiten van collega’s. Dit was heel leuk en leerzaam! Ik ga jullie nu even kort wat vertellen over een paar hoogtepunten uit de afgelopen weken.

 

Denise, een collega die zich bezig houdt met multimedia design op de marketingafdeling van Darmand Group vroeg of ik het leuk vond om haar te assisteren bij het filmen. Hier hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken! Die dag zijn we eerst naar het magazijn gegaan om het verpakkingsproces van het huidverbeteringsmerk Dermatude te filmen. Dit was een erg interessant proces om te zien. Ze heeft mooie beelden gefilmd en ik heb haar o.a. geassisteerd met het leggen van flesjes oogserum op de loopband zodat zij dit proces kon filmen. Na het nemen van mooie shots in het magazijn was het tijd om naar de volgende locatie te gaan. Op de tweede locatie werden productverpakkingen van Dermatude gemaakt. We hebben mogen meekijken bij het productieproces en hebben interessante uitleg gekregen.

 

Een aantal werkdagen later hebben Denise en ik de Budelse bezocht. Dit is een drukkerij waar op het moment dat Denise en ik er waren de nieuwe verpakkingen van Dermatude werden gedrukt. Ook dit was een erg interessant proces om te zien. Je mocht de hal waar de verpakkingen werden bedrukt alleen in met een haarnetje. Vandaar dat je mij met een gek mutsje op deze foto ziet staan ;-). Denise en ik hebben uitleg gekregen over het drukproces van de verpakkingen. Daarna mocht Denise het drukproces van de Dermatude verpakkingen filmen.

 

Yes! De target van 2018 voor het merk Dermatude is behaald en dat betekent champagne!!! Om dit te vieren is er met het hele team gezellig geluncht. Er was gezorgd voor lekkere broodjes met champagne! Super leuk dat ik als stagiaire van de marketingafdeling bij dit feestelijke moment mocht zijn :-).

Het is weer bijna zo ver.. het Permanent Make Up World Conference in Amsterdam! Het Permanent Make Up World Conference, ook wel PMUWC genoemd is een congres dat dit jaar voor de 7e keer wordt georganiseerd door Nouveau Contour. Het congres wordt georganiseerd voor alle nationale en internationale permanente make-up professionals. Het maakt niet uit met welk merk je werkt of hoe lang je al bezig bent, iedereen die werkt met permanente make-up kan hierbij aanwezig zijn! Het PMUWC biedt professionals de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen in de sector te leren en tevens kan er ook genetwerkt worden tijdens dit congres. Het congres wordt gehouden op 3 & 4 november in Amsterdam en ik mag als stagiaire hierbij aanwezig zijn!!! Ik vind het super leuk dat ik tijdens dit congres mag helpen :-). Het is de bedoeling dat ik vrijdag 2 november met de trein naar Amsterdam ga. Er worden die vrijdag al voorbereidingen getroffen voor de zaterdag en zondag. Ik overnacht de vrijdag en zaterdag in het Leonardo hotel in Amsterdam. Het congres wordt gehouden in het Mariott Hotel in Amsterdam.

 

Mis mijn derde blog niet! In deze blog zal ik namelijk leuke foto’s van het PMUWC laten zien en uitgebreid verslag doen over hoe ik dit congres heb ervaren :-).

 

Lijkt het je ook leuk om stage te lopen bij Darmand Group op de marketing of sales afdeling? Neem dan contact met ons op!